Как да усилим действието на хапчетата за отслабване и защо лесно никъде няма…

В тази кратка статия ще споделя с Вас един подход за отслабване, който открих, че работи най-добре за мен. За нещастие каквото и да пише на опаковките на хапчетата за отслабване, които вземате, независимо колко силни са те, или по коя формула са произведени – те работят най-добре в комбинация с физическа активност.

Искам дебело да подчертая, че не говорим за безумни часове във фитнеса или хиляди обиколки тичане около кварталния парк. По 

Прости упражнения за раздвижване в къщифизическа активност имам в предвид основни движения, разходки(тип не карай колата за под 500м), сутрешно раздвижване с десетина упражнения за 5-10 мин, или пък 20-30 мин каране на колело или просто качване на стълби (поне 4-5 етажа).

Начина на работа на повечето хапчета за отслабване от типа на Lida Daidaihua (стара или нова формула) или Мейзитанг (Силна или обикновена формула) е да забързат метаболизма на тялото до такава степен, че организма да започне да черпи от своите енергийни резерви – мастни депа или на прост език излишни килограми. При изгарянето на толкова много калории организма от една полузаспала система се превръща в машина за енергия. Колкото повече енергия успеем да изразходим, толкова повече нова енергия организма ни ще произведе и съответно ще атакува повече излишните килограми. Допълнителен бонус при физическата активност съчетана с прием на хапчета за бързо отслабване е липсата на нервно и психическо напрежение от голямото количество не изразходена енергия.

Как мразя кантара като показва толкова :)Преди да почна да продавам медикаменти за отслабване съм пробвал доста диети и хранителни режими, спортувах като луд и какво ли още не. В един момент приятелка ми подари опаковка капсули за забързване на метаболизма и въпреки, че въпросните не бяха това, което в момента се предлага на пазара за две седмици бях с 10 кила надолу и нямаше никакви признаци за връщане назад. От тогава се запалих и започнах да се интересувам сериозно, говорих с различни диетолози, доктори и специалисти в бранша. Повечето бяха на мнение, че най-добри резултати за трайно и относително бързо отслабване ще мога да постигам ако правя цикли със забързан метаболизъм и периоди на почивка с умерена физическа активност.

Колкото и да ме е срам сега съм 45 кг. по-лек и не се притеснявам да ходя на плаж, вярно отслабнах без сила на волята, глад и лишения – просто разбрах навреме за съществуването на медикаменти за отслабване и отделих необходимото време, за да намеря най-добрата формула за моето тяло. Съвета ми към всички, които сега са там където бях преди 5 години е да не се опитват да мината по най-тънката лайсна и да направят 10 коремни преси сутрин и да походят километър два, повярвайте ми ще се изненадате от резултатите.

С позволението на един от клиентите ми публикувам част от имейл към мен:

„Миленски искам да те целуна но София ми е твърде далече да идвам само за това.  Защо не ми каза по-рано да комбинирам Лидата с каране на колело. С последната опаковка падна 12 кила за 24 дни(предния път свалих 8 за целия месец) и планирам още една последна за да почна да си купувам дрехи за новите килограми. Всъщност ако те хване гаджето ми няма да можеш да се прибереш….заканил се е да те черпи докато припаднеш J. Както и да е мерси още веднъж и ще ти звънна след месец и нещо да ми пратиш още една опаковка Лида“

 

Това момиче също като мен търсеше мекото на хляба (бързо отслабване без много много усилия), но истината е една лесно никъде няма.

Вземайте си хапчетата за отслабване, но и не забравяйте , че това е най добрият момент да ударите и вие едно рамо и да се отървете веднъж завинаги от паласките!!! 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта