Малиновите Кетони – поредната измама в света на хората с наднормено тегло

Малинови КетониМалиновите Кетони са добавката, която предизвиква най-голям интерес в средите на пълните хора последната година. Както за всяка относително нова хранителна добавка отзвуците варират от пълно отричане до екзалтирани писания за това как хора са отслабнали по 40-50 килограма за една седмица…

В предвид, че често наши клиенти ни молят за коментар на тази или онази статии, както и за обратна връзка за ефекта на Малиновите Кетони, реших да напиша нещо по темата за да внеса малко яснота и отговоря на най-често задаваните въпроси.

 

 

Ще започна с фактите:

Малиновите кетони са хранителна добавка
Произведени са в сертифицирана лаборатория в Америка
Малиновите кетони съдържат изцяло натурални съставки
Работят на основата на концентриран екстракт от малинови кетони, който подпомага за бързо разграждане на телесните мазнини

Ето и малко от спекулациите по темата(от запитвания или четено в интернет):

Малиновите кетони предизвикват появяване на нежелано окосмяване…
Малиновите кетони влияят на либидото…
Малиновите кетони превръщат телесните мазнини в мускулна маса…
Като пия Малиновите кетони не ми действат лекарствата, които приемам…
Забременях докато пих Малинови кетони, въпреки че съм на хапчета…
Малиновите кетони предизвикват сънливост и тромавост…
Малиновите кетони са американски подход на лекуване на затлъстяването, действащ с ефекта на „Пласебо“ – без активни съставки, човек отслабва под действие на самовнушение…

Това са само някой от нещата, които блуждаят из интернет пространството. Част от горните сме получавали като официални запитвания и въпроси от наши клиенти. Повярвайте ми не съм публикувал най-невероятните твърдения по темата просто защото са абсурдни.

Никое от горните твърдения не е вярно!!!

За нещастие в атмосфера на свободна конкуренция на пазара всеки си позволява да публикува дезинформация, полу верни изказвания и в определени случаи – явни лъжи. Добър пример е един небезизвестен вносител на конкурентен продукт, който обяви в сайта си, че Малиновите кетони са забранени в Съединените Щати, като добавка нанасяща трайни вреди на психиката и черния дроб….

Без да влизам в коментари на подобни изказвания искам дебело да подчертая, че е доста трудно да въртиш бизнес с нелегални хранителни добавки – да дори и в България.

Нашите продукти се проверяват за сертификати за съответствие и разрешителни почети всеки месец.

Принципно публикуването на невярна или подвеждаща информация, особено на такава касаеща здравето на хората в момента не се регулира и съответно е изключително трудно да се прецени дали публикуваната информация е вярна или плод на маркетингова, нелоялна атака.

 

След като описах накратко ситуацията в момента не става много ясно кой е подведеният и с какво е подведен. За мен ситуацията е ясна, но аз я гледам през призмата на професионалист от бранша.

Измама с хранителната добавка Малинови кетони има, но тя за жалост е насочена по-скоро към продукта, а не към неговите потребители. Потребителите са засегнати дотолкова, доколкото биват непрестанно облъчвани с противоречива информация за една иначе относително добра алтернатива за отслабване без физическо натоварване.

Резултатите са:

Понижено доверие в търговците
Високи притеснения при първоначален прием и
Цялостно некомфортно чувство при приема на Малиновите Кетони

Съвет и извод от досега написаното – не вярвайте на всичко писано в интернет. Ако Ви трябва информация за нещо, проверявайте кой я е писал или на кой сайт е публикувана (относително коректна информация може да намерите на сайтове на производители и вносители). Не позволявайте на машинациите на така наречените „маркетинг тролове“ за вгорчат успеха Ви от бързото отслабване.

А що се отнася до реалните качества на Малиновите кетони – моето мнение е, че те са добра добавка с малко завишена репутация. Клиентите ни обикновено отслабват между 9-14 кг. на месец. До сега не сме имали оплакване от странични ефекти или нежелани такива при прием на Малинови кетони. Цената им е малко по-висока от тази на сравними по резултатност продукти (Лида, Мейзитанг).

Това е накратко. Надявам се успях да отговоря на голяма част от въпросите и притесненията Ви във връзка с качествата на Малиновите кетони. Разбира се ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас тук и ние ще отговорим.

 

Поне знаете с какво се занимаваме и от какво наистина разбираме!!!

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта