Glute me up - крем за стягане и увеличаване на дупе

Lavish Glute Me Up - е иновативен крем, който увеличава размера и формата на задните части на бедрате с до 8% за 56 дни.
Цена:
Цена: 65,00 лв
Описание

Lavish Glute Me Up - е иновативен крем, който увеличава размера и формата на задните части на бедрате с до 8% за 56 дни.

Съставен е от 93% активни природни съставки, които стимулират пролиферацията на адипоцити и допринасят за насърчаване на съхранението на липиди.

Това е един бедобиден и безопасен начин да получите мечтаните извивки на Вашето тяло.

Дерматологично тестван

Начин на употреба:

Масажирайте задната част на бедрата сутрин и вечер с кръгови движения, използвайки количество крем с приблизителен размер на монета.

 

Защо Breast Me Up работи?

Активното вещество Volufiline, стимулира процеса пролиферация на адипоцити, което допринася за произвеждане и складиране на липиди.

1.Пролиферация- това е процес на увеличаване броя клетки в дадена тъкан, чрез тяхното разрастване и размножаване.

2.Адипоцити- мастни клетки, съдържащи липиди. Адипоцитите изграждат мастната тъкан. Именно тя придава формата и обема на гърдите. Тъй като гърдите съдържат тъкани с различна плътност, те може и да нямат гладка повърхност и понякога се усещат като на бучки. Тази неравномерност е по-силно забележима при слаби жени, където количеството мастна тъкан е значително по-малко.

3.Липиди- органични съединения, включващи мазнините и восъците. Основната йм функция е съхраняване и складиране на енергия.

Повечето продукти за увеличаване размера на гърдите са на хормонална основа и индуцират уголемяване на гърдите чрез увеличаване нивата на естроген, прогестерон или и двете.

За да получим такъв и дори по-добър резултат и в същото време това да не влияе, по никакъв начин на хормоните в организма, един от най-добрите методи е веществото Volufiline.

Съставлява два натурални компонента:

Sarsapogenin (сарсапогенин) – екстракт от корена на вечнозелен храст AnemarhenaAsphodeloides.

- Хидрогенериран полиизобутен (полимер на растителна основа), който е инертен изпълнител на маслена основа.

-Сарсапогенинът е вещество, което взаимодейства с мастните клетки- Адипоцитите, като предизвиква разтежа и деленето йм.

-Хидрогенерирания полиизобутен - увеличава количеството на съхраняваните мастни киселини-Липиди.

Тези две съставки работят в перфектна хармония, за да се увеличи количеството мастна тъкан в областта, където се прилага кремът. Резултатът не е временно подуване- това е постоянно производство на мастна тъкан.

Женската гърда е изградена от два основни вида тъкан:

 - Лобула – жлезистата тъкан. Тя играе роля за секретиране на мляко. На нея влияят медикаментите и продуктите за увеличаване размера на гърдите, на хормонална основа. Те предзвикват набъбване на жлезите, което жените добре познават при периода на менструация.

- Строма- представлява дебел слой от съединителна и мастна тъкан, разположен между кожата и жлезния паренхайм /лобулата/.

Съединителната тъкан предствлява една трета от общото тегло на протеин в човешкото тяло. Тя прониква, поддържа и свързва другите тъкани. Нашите продукти съдържат и разтворим колаген, който допринася за запазване на тази тъкан в добро състояние.  Активното му действие е в ефективно овлажняване. Увеличава плътността на фиброобластите отговорни за производството на колаген.

КАК ВОЛУФИЛИНЪТ ПОМАГА НА ГЪРДИТЕ ДА РАСТАТ?

Най-забележителното нещо е, че е нехормонално вещество, а изцяло на растителна основа. Предизвиква производството на мастна тъкан, а не влияе на жлезистата по никакъв начин. Дори при продължителна употреба не се появяват никакви странични ефекти или алергични реакции.

Действието му се нарича липопълнеж – производство и съхранение на повече мастни клетки, където се нанася крема.

 

Какво всъшност става?

- Клетъчния обем се увеличава над 22 пъти.

- Съхранението на Липиди – повече от 600%

- Клетъчната диференциация /пролиферацията/ - с повече от 200% 

- След 56 дни се достига увеличаване с до 8,4% 

Количка

 x 
Количката е празна

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта