Хитозан плюс

Принципа на работа на хранителната добавка е относително прост – преди хранене се поемат 2 капсули. Активните вещества в хитозан плюс помахат за по-доброто усвояване на мазнините или тяхното лесно отделяне.
Цена:
Цена: 20,00 лв
Описание

Хитозан плюс

 

ХИТОЗАН ПЛЮС е сравнително нов продукт, който регулира телесното тегло и помага за по бързо разграждане и изхвърляне на мазнините от тялото. Произвежда се от хитиновите обвивки на ракообразни и съдържа L-карнитин, Хитозан и Хром. Формулата е добре балансирана и освен добрите резултати няма докладвани странични ефекти.

Принципа на работа на хранителната добавка е относително прост – преди хранене се поемат 2 капсули. Активните вещества в хитозан плюс помахат за по-доброто усвояване на мазнините или тяхното лесно отделяне.

Какво купувате:

   -   Хитозан плюс е комбинация от две добре познати съставки (L-карнитин и Хром) комбинирани с Хитозан – вещество свързващо телесните мазнини в неразградими съставки.

   -   Хитозан плюс – идва с нула процента изкуствени добавки, консерванти, ГМО, оцветители или неясни подобрители.

   -   Продукта се произвежда от Fortex в сертифицирани лаборатории и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

   -   Съдържанието на една опаковка е достатъчно за десет дневна употреба (60 капсули)

 

Какво получавате:

Хитозан плюсефективно намалява теглото, подтиска апетита и пречиства организма – стандартни параметри за загуба не тегло са в диапазона 3-4 килограма за прием (10 дена). Разбира се резултатите са обвързани с началното тегло на приемащия и индивидуалния метаболизъм.

Хитозан плюс за разлика от повечето подобни добавки помага за правилното усвояване на мазнините в приеманата храна, като излишните се свързват в съединения неподходящи за преработка от организма и биват изхвърлени по естествен път.

Хитозан плюс пречиства организма от мазнините като атакува не само тези, приети непосредствено след прием, но и мазнините залежали в организма.

Едновременно с това се премахва влечението към бързи въглехидрати (шоколади и производни)

Купи Хитозан Плюс


Каква е тайната зад успеха на Хитозан плюс?

   -   Хитозан плюс се наложи бързо на пазара заради радикалният подход към борбата с натрупаните в организма мазнини. В допълнение на това общото усещане на приемащия е 100% конфорт без странични ефекти.

   -   Друга много силна черта на Хитозан плюс е изключителната му ефективност при хора, които в допълнение на приема се подлагат на диети тип „Аткинс“ или „Дюкан“.

   -   Въпреки, че Хитозан плюс работи по-добре в комбинация с спорт или хранителни диети – резултати се постигат и без други странични усиля.

   -   Комбинацията от ефективност, добра цена и липса на негативни ефекти и дискомфорт при прием правят Хитозан плюс един от водещите продукти на пазара. Не е чудно, че интереса е голям и продължава да нараства.

 

Начин на прием и употреба на Хитозан плюс:

Хитозан плюс се приема преди хранене – препоръчителната дозировка е от две капсули – 30 мин преди прием на храна. Дневна максимална доза – 6 капсули.
Консумирайте поне 2 литра вода дневно – но това е генерална препоръка – не е директно свързана със специфика на хранителната добавка.

4 причини, поради които не трябва да си купувате Хитозан плюс:

  1. Ще отслабнете бързо
  2. Ще изглеждате по-добре от вашите приятелки 
  3. Всички ще ви забелязват
  4. Ще спестите пари 

Нежелани ефекти при прием на Хитозан плюс:

НЯМА ТАКИВА!!!
Докладван от много места позитив е загубата на глад и влечение към сладки неща
J

Като предпазна мярка не се препоръчва приема на Хитозан плюс от бременни жени и кърмачки

 


Хитозан плюс е новата звезда на пазара за хранителни добавки в момента – ако трябва да съм искрен на моменти интереса му надвижава този към Малиновите Кетони, които са една от най-търсените добавки към този момент.

Нека още веднъж изброя трите причини, които правя Хитозан плюс правилната хранителна добавка за теб

Помага за естествената преработка на мазнините и изхвърлянето на ненужните такива

Без странични ефекти

100% доказано ефективен и без допълнителни физически натоварвания или хранителни лишения

Мейзитанг Лида Стара Формула | Липовон | Мейзитанг А1Лида Дайдайхуа Нова ФормулаАкай Бери | Супер Слим | 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати